Peevski15 минути. Толкова са нужни на един български кабинет да оскверни институциите, както и да погнуси обществото.

За 15 минути и с единствено защитно изказване на лидера на БСП Сергей Станишев парламентът избра депутата Делян Пеевски за шеф на ДАНС.

Един престъпник и монополист ще защитава държавата от външната опасност. Но аз се питам – кой ще защити държавата от нея самата?

Пеевски беше избран със 114 гласа “за”, десет бяха “против”, а един се въздържа. (Дневник)

Мнозинството гласува “за” Пеевски, което на мен ми говори, че мнозинството от този кабинет не си е научило урока от миналото правителство и специалистите, които би трябвало да съставляват НС днес, явно са извън реалността. Или просто премиите им са набъбнали.

ГЕРБ ще бъдат още по-нагли, а БСП не може да се дискредитира повече. Това е дъното. Официално държавата се управлява от мафията. Ако досега само сме си говорили кой дърпа конците и кой дава нарежданията, то вече имаме реални доказателства, че властта, която трябва да принадлежи на обществото, седи в групировки като ТИМ и монополисти като Пеевски.

Искрено се надявам да има протести. Защото това, което става под носа на всички ни, изисква да се изрази недоволство, моралът ни като граждани го изисква. В противен случай ставаме съучастници в цялото това гнусно подобие на обществен живот. Гражданите трябва да излязат навън.

Източник: http://ruslantrad.com

Коментари

коментара